fredag 13 augusti 2010

See you later alligator(s)

Idag är det dags för allmänt plock och städ här hemma. Packa kan också vara en god idé samt att lämna lite instruktioner till kattvakten (min lillebror). Imorgon eftermiddag flyger vi till Arlanda för att sedan tidigt på söndag morgon boarda flyget till Rhodos. Två förhoppningsvis härliga veckor på fint hotell med god mat och avkoppling. Vi bokade resan långt innan vi visste att vi skulle gifta oss den här sommaren men nu när det så fint sammanföll så får vi kalla det bröllopsresa. :)

Här hemma vankas det samtidigt bröllop mellan två fina vänner till oss och vi är uppriktigt deppiga över att det krockade med resan och vi missar det. Men vi tänker på er, E & F! Hoppas ni får den härligaste av dagar. Vi vill se massor av bilder sen!

Så nu blir det lite bloggpaus och nästa gång vi hörs så är vi i vecka 25, förhoppningsvis utvilade, glada och lite tjockare om magen (mest jag då).

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en riktigt bra och underbar resa :) passa på att njuta :)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ha en jättetrevlig resa och hoppas ni får det underbart skönt på Rhodos! Hälsa min svärmor om du träffar henne som också är där! ;-)
    Stora kramar

    SvaraRadera