onsdag 7 juli 2010

Bikini! Eller tankini kanske? Eller badlinne plus nederdel.

IMG_0414

IMG_0415

Ai caramba - bikinifoton i bloggen? Jag kanske har fått värmeslag. ;-)


Men jag känner bara att jag vill tipsa andra preggos om de supersköna badkläder som jag just har fått hem från webshopen Mamma Glad. Märket på badkläderna är "Noppies".

Jag beställde storlek M/L på delarna, och är vanligen en M. Men det känns bra att speciellt linnet är lite rymligt så det räcker hela sommaren när magen fortsätter växa. Kuporna är fodrade och inte små i storleken, jag har ingen gigantisk byst men man ska nog ha åtminstone B för att det ska funka med M/L i storlek, större byst än så är inga problem. Boxertrosorna skulle jag säga motsvarar en M eller 38/40 ganska perfekt, och de är skurna under magen vilket jag gillar. Inget som ska sitta mitt på eller dras hela vägen över.

Självklart kan man ha vanliga bikini-delar som gravid, men speciellt trosorna har jag haft svårt med att vara bekväm i, magen är liksom i vägen. Och jag har märkt att jag som annars "aldrig" bränner mig har jättelätt för att bli röd nu! Jag som är så noga med att smörja magen och ta hand om huden där vill inte åka till Grekland i två veckor och bränna den, så ett badlinne känns perfekt. Baddräkt är inte riktigt min grej. Och när jag testat badlinnen för "ogravida" i nån storlek större än vanligt så har det bara inte funkat (för stora upptill, för tighta över magen).

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

  1. Så snyggt! Jag hade stora problem när jag var gravid, inget satt bra. Och jag ville också ha trosorna under magen, verkligen inte bekvämt att ha de över. Jag var så känslig och tyckte att allt kliade, förutom detta underbara gravidbälte som skonar ryggen; http://tillsoffy.blogspot.com/2009/02/hon-heter-anita.html)

    Kram till dig och lilla bulan!

    SvaraRadera
  2. Kanske vi ska byta från att skriva bebisbloggar till att skriva bikinibloggar du och jag? ;)

    SvaraRadera
  3. Bra tips! Jag har inget behov av ny baddräkt än, men om jag ska fortsätta att simma under hösten så kommer det nog att behövas.

    SvaraRadera
  4. Jag var ju höggravid med lilleman i somras och hade stora problem i börjkan. Ville liksom inte visa upp stora (och då menar jag jättestora gigantiska) magen på stranden. Men det var så varmt, särskilt de sista veckorna så jag gav upp och hoppade i. Hur skönt som helst! Alla som såg mig trodde bebisen skulle ploppa ut vilket dag som helst, men huvudsaken är att man själv känner sig bekväm! Brände mig jag med förresten... Bm berättade att man är extra känslig för sol som gravid. Allt gott till dig och hoppas ni får en alldeles underbar liten "etta". Älskar mina två barn (dotter och son) mest av alltoch tar dem aldrig för givna :)

    SvaraRadera