torsdag 1 juli 2010

Ettans nya kläder

Baby shopping

Shoppingrundan idag resulterade i en hel del fynd, det mesta på REA. Favoriten är pyjamasen till vänster från POP! Har glömt vad den kostade men den var på REA i alla fall. Längst ner är två-pack pyjamasar från Kappahl med lite retrokänsla (129kr), till höger två bodies från H&M (99kr för båda) och i mitten en liten fleecemössa från Kappahl (39kr).

4 kommentarer:

  1. Vilka fina små kläder!

    Önskar att jag själv kan shoppa loss om ett par månader =) Två och en halv veckors lång väntan innan jag vet...från och med måndag. Usch...

    SvaraRadera
  2. Åh jag längtar tills jag kan börja handla saker till Liten i magen!

    SvaraRadera
  3. Jo, såg att du också köpt den! :) Jag jobbar ju på KappAhl (på barnavd dessutom), och när jag sänkte ner dom till 10kr/styck så kunde jag inte låta bli ;) Köpte ett par jättefina tossor också kommer jag på nu :)

    GRATTIS till vecka 18, snart är det dax för oss båda att få se våra små på ultraljudet! :)

    kram

    SvaraRadera
  4. Joanna: Åh vad jag hoppas att det blir din tur snart!

    hanna: 10kr styck - inte illa! Jag köpte den sista som fanns på "mitt" Kappahl så jag hade nog inte vågat vänta. Men kanske ska se om det finns kvar någon annan mössa som blivit ännu billigare nu, fanns nån blå/grön/röd-randig som också var fin. Åh - var det uggle-tossorna som matchar? De fanns inte på REA här.

    Jippie för ultraljud! I can't wait. Kram!

    SvaraRadera